Panganyarna luhur gunung anu motong dipotong lalaki olahraga sapatu hiking sapatu

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Boot bakal ngajagaan anjeun salamet nalika hiking anjeun atanapi damel di luar hébat kalayan kanyamanan pelindung sareng cengkraman outsole panjang.
Kamuflage bolong nilon sareng sintét pu luhur.
Boot profil High nyayogikeun panyalindungan ankle.
Lapisan tékstil ambekan pikeun kanyamanan jero.
Sistem lacing tradisional pikeun fit anu langkung aman.
Cahya, garpu garpu awét mastikeun kalenturan sareng stabilitas.
High-rebound midsole nyerep dampak pikeun nyerep héran anu alus teuing sareng bantal suku anjeun nyayogikeun kanyamanan anu saé pisan.
Outlet karét digentoskeun tarik pisan pikeun sagala rupa terrain.

Inpormasi Produk

Nomer Artikel: 5046
Ngaran produk: sapatu tongkat anu alus dipotong santai kanggo lalaki
Bahan luhur: bolong sareng bolong sareng pu sintétis
Bahan lapisan: bolong
Bahan insole: bolong
Bahan luar: karét karét dampal suku
Jenis: panutupan renda
Ukuran ukuran: sayogi kanggo ukuran lalaki 40 dugi 46
Usum: usum panas sareng spring
MOQ: 500 pasang unggal warna
OEM / ODM: Leres
Logo: sakumaha syarat anjeun

Pembungkusan & Pangiriman

Ukuran pakét tunggal W34xL23xH12cm
Beurat Kasarangan 1 kg
Paket Tipe
  • 1. Sapasang sapatu kana kantong polos atanapi kotak anu anjeun pilih.
  • 2. 10 atanapi 12 pasang sapatu kana masteron karton, atanapi sapertos syarat klien. 
Waktos prosés
  • Énggalan sareng Grosir: 1-20 dinten.                 
  • OEM atanapi urutan bulk khusus: gumantung kana kuantitas (biasana nyandak 40 dugi 60 dinten kerja.)
Pelabuhan Berangkat Xiamen Port, Cina
5046 ALLBLK (1)
5046 DKGRN (1)
5046 BLK CAMO (1)
5046 LTBGE (1)

  • Saméméhna:
  • Teras: