Warta

  • Pamasaran Média Sosial Badé Ningkat dina 2021 sakumaha Merék Tingali Pikeun Patepung Pembeli Online

    Henteu ngan ukur pembeli mésér langkung sering online, tapi aranjeunna langkung gampang ngamimitian perjalanan balanja dina média sosial. Platform sosial sapertos Instagram sareng Facebook mangrupikeun sumber umum pikeun mendakan mérek sareng ieu diperkirakeun teraskeun kana 2021, kalayan data anyar nunjukkeun yén ritel mar ...
    Maca deui
  • Kado Anu Wates Dijamin pikeun Méré Kenyamanan Bergaya Liburan ieu

    Usum liburan ieu, pangalaman gifting sigana rada beda tapi milarian anu sampurna masih aya tujuan. Nalika cuaca beuki tiis sareng jalma-jalma nuju siap-siap ngarusak di bumina, para pembeli bakal bijaksana milari barang-barang anu nawiskeun kanyamanan, raoseun sareng sugema. Ngahaturanan ...
    Maca deui
  • Sapatu naon anu kuring kedah anggo dina pesawat

    Gambar pamandangan: anjeun di bandara, tas dibungkus, naek hiber anjeun. Anjeun nyandak korsi anjeun, kencengkeun sabuk korsi anjeun sareng calik. Saatos sababaraha waktos, suku anjeun mimiti nyeri kusabab anjeun henteu nganggo sapatu anu cocog - sareng teu seueur anu tiasa anjeun lakukeun dugi ka badarat. Dimana karaos liburan anjeun ...
    Maca deui
  • Balanc Anyar Ngaleupaskeun Sneaker Peringatan 10 Taun Kanggo Liburan

    New Balance sareng J. Crew parantos ngempelkeun barang sanés anu anjeun badé nambihan kana daptar Natal taun ayeuna. Pikeun ngarayakeun dasawarsa kolaborasi anu lumangsung, mérek nyiptakeun sapatu olahraga anu tiasa anjeun anggo ku sweats atanapi slacks dina usum liburan ieu. The New Balance x J.Crew 997 10 Anniversary sneake ...
    Maca deui
  • Adidas Yeezy Boost 380 Gaya 'Onyx' Anu Ngaleupaskeun Minggu Ieu

    Sisi gurat Adidas Yeezy Boost 380 dina jalan warna "Onyx". Sapasang jalan warna Adidas Yeezy Boost 380 anu pencét toko minggu ayeuna. Raksasa baju olahraga negeskeun yén sapatu Kanye West-designed na kaluaran dina siluman "Onyx Reflective" sareng "Onyx" Iterasi F ieu ...
    Maca deui
  • Dinten Singles Alibaba's narik langkung tina $ 70 Miliar dina Penjualan Sajauh ieu

    Tingali kana angka anu dihasilkeun ku Alibaba pikeun acara balanja taunan Singles 'na. Alibaba sacara resmi parantos ngarangkep ka 12.11 Pésta Balanja Global taunan ka-12, anu langkung dikenal di panjuru dunya salaku Hari Single Saatos boros balanja, e-commerce behemoth ngumumkeun ...
    Maca deui
  • Jumpman Shoe Nike's Auto-Lacing Tech Pikeun Ikon Udara Yordania 11

    Yordania Brand nganteurkeun téknologi Nike Adapt kana ikon Air Jordan 11. Raksasa baju olahraga ngungkabkeun dinten ayeuna Air Jordan 11 Adapt, sapatu anu dilengkepan ku téknologi lacing kakuatan anu diakui ti Swoosh. Sanaos téknologi na modéren, Yordania Brand ngungkabkeun yén bakal tanpa kabiasaan nyaéta ...
    Maca deui
  • Simpsons sareng Vans Reunite New Arrival Christmas-Themed Sneakers

    Sisi gurat "The Simpsons" x Vans Slip-On "Holiday." Vans sareng "The Simpsons" parantos ngahijikeun deui kakuatan, kali ieu ngaleupaskeun kumpulan sapatu koper anyar anu tiasa disaluyukeun ku penggemar. Merek skatewear sareng acara komedi animasi anu parantos lami ...
    Maca deui
  • Are These the Biggest Summer Sneaker Trends?

    Naha ieu Tren Sneaker Musim Panas Terbesar?

    Upami anjeun neuteup sapatu sapatu anjeun panasaran naha dédék bapak bapak anjeun masih penting, urang ngagaduhan sadayana jawaban anu anjeun peryogikeun. Taun ayeuna tiasa nandaan mimiti dékade anyar, tapi kumaha waé, sababaraha tren sneaker pangageungna dina usum panas nyandak urang balik kana waktos. (Gogorowokan-kaluar ka ...
    Maca deui
  • Medical workers on the front lines of the coronavirus should be sure to clean their shoes.

    Pagawé médis dina garis payun coronavirus kedah pastikeun ngabersihkeun sapatu na.

    Dina panilitian anyar anu diterbitkeun dina salah sahiji Pusat Kontrol Kasakit sareng jurnal Pencegahan, Munculna Panyakit Tular, panaliti nguji sampel hawa sareng permukaan di rumah sakit. Panaliti mendakan yén sakitar satengah profesional perawatan kaséhatan damel di ...
    Maca deui
  • The Pandemic Economy: What are Shoppers Buying Online During COVID-19?

    Ékonomi Pandemi: Naon anu Mésér Anu Mésér Online Nalika COVID-19?

    Pertumbuhan Tercepat sareng Turunkeun Kategori E-Dagang Pandemi COVID-19 ngagaduhan pangaruh anu signifikan dina unggal aspék kahirupan, kalebet kumaha jalma balanja pikeun kabutuhanana, sareng kabutuhan anu teu diperyogikeun. Kalayan penjualan ritel online diperkirakeun ngahontal eye-waterin ...
    Maca deui