Lalaki Lace-Up Kaos Seperti Kasut, Lalaki Tiasa Pantun Énggal anu Awéwé Dipasang Sneakers Fesyen Dijual

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Anjeun parantos patepang pertandingan anjeun sareng kaos kaki perancang sapertos sneakers. Knit and karét patch gaduh desain renda-up, épék grapik, sareng hampang sareng cushioning EVA outsole.
Lapisan sintétis ambekan.
Leutik diusap pikeun ngagem sadayana dinten.

Inpormasi Produk

Nomer Artikel .: 5026
Ngaran produk: desainer sneaker anyar anu kasohor pikeun lalaki
Bahan luhur: tékstil tenun, tembelan karét, sesah
Bahan insole: bolong
Bahan outsole: lightweight eva dampal suku
Jenis: sapatu sock flyknit
Ukuran ukuran: sayogi kanggo ukuran lalaki 41 dugi 46
Usum: usum panas sareng spring
MOQ: 500 pasang unggal warna
OEM / ODM: Leres
Logo: sakumaha syarat anjeun

Pembungkusan & Pangiriman

Ukuran pakét tunggal W34xL23xH12cm
Beurat Kasarangan 1 kg
Paket Tipe
  • 1. Sapasang sapatu kana kantong polos atanapi kotak anu anjeun pilih.
  • 2. 10 atanapi 12 pasang sapatu kana masteron karton, atanapi sapertos syarat klien. 
Waktos prosés
  • Énggalan sareng Grosir: 1-20 dinten.                 
  • OEM atanapi urutan bulk khusus: gumantung kana kuantitas (biasana nyandak 40 dugi 60 dinten kerja.)
Pelabuhan Berangkat Xiamen Port, Cina
5026 (25)
5026 (13)
5026 (19)

  • Saméméhna:
  • Teras: