Spring 2020 sapatu awéwé anyar warna cocog awéwé kasut fashion kasual

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Nangtung di Sneaker anu gaduh buleud toe, buatan manusa luhur,
sareng lampu warni.
Sneaker busana nganggo panutupanana tradisional renda.
Lapisan tékstil lemes sareng ditarik.
Cushioning eva midsole, awét karét awét.

Inpormasi Produk

Nomer Artikel: 5024
Ngaran produk: Diobral kualitas tinggi sneakers awéwé anyar
Bahan luhur: kulit suede, bolong tékstil, pu
Bahan lapisan: bolong lemes
Bahan insole: bolong
Bahan Midsole: Cushioning EVA
Bahan outsole: karét awét
Jenderal: lalaki sareng awéwé
Jenis: panutupan renda
Ukuran ukuran: sayogi ti ukuran awéwé 36 dugi ka 40, ukuran lalaki 41 dugi 46
Usum: usum panas sareng spring
MOQ: 500 pasang unggal warna
OEM / ODM: Leres
Logo: sakumaha syarat anjeun

Pembungkusan & Pangiriman

Ukuran pakét tunggal W34xL23xH12cm
Beurat Kasarangan 1 kg
Paket Tipe
  • 1. Sapasang sapatu kana kantong polos atanapi kotak anu anjeun pilih.
  • 2. 10 atanapi 12 pasang sapatu kana masteron karton, atanapi sapertos syarat klien. 
Waktos prosés
  • Énggalan sareng Grosir: 1-20 dinten.                 
  • OEM atanapi urutan bulk khusus: gumantung kana kuantitas (biasana nyandak 40 dugi 60 dinten kerja.)
Pelabuhan Berangkat Xiamen Port, Cina
5024 (1)
5024 (2)
5024 (3)

  • Saméméhna:
  • Teras: