Taros Kami

QUANZHOU HOPE SHOE CO., LTD

Alamat

618 Jalan Chonghong, Quanzhou

Zona Pangembangan Ékonomi jeung Téhnologi, Propinsi Fujian.

Telepon

0086- (0) 595-22879789

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami