Usum Panas Lemak Anyar Kasut Lalaki Lace-Up Mikrofiber Kulit Kasual Kasual Pria Kasual Lalaki Kasual Kasual

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Lila dianggap mutlak dina téknis ngajalankeun dina taun 80an, sapatu éta janten kuat deui ku gaya modern anu pasti mangga lami sareng anom!
Sneakers low-top dina siluet low-profil kalayan kulit sintétis.
Enteng-enteng kerah sareng létah kanggo kanyamanan, pas sareng raos.
Lapisan tékstil sareng ditarik.
Panutupan tradisional tina renda pikeun aman.
Phylon tunggal nyayogikeun bantalan sareng nambihan kalenturan.

Inpormasi Produk

Pasal Teuing: 5022
Ngaran produk: gaya modern modél ngagem sapatu kasual usum anyar
Bahan luhur: kulit sintétik
Bahan lapisan: pu hip
Jenderal: awéwé sareng lalaki sayogi
Ukuran: 35-40, 41-46
Usum: usum panas, cinyusu, gugur sareng usum tiis
MOQ: 500 pasang unggal warna
OEM / ODM: nuhun
Logo: sakumaha syarat anjeun

Pembungkusan & Pangiriman

Ukuran pakét tunggal W34xL23xH12cm
Beurat Kasarangan 1 kg
Paket Tipe
  • 1. Sapasang sapatu kana kantong polos atanapi kotak anu anjeun pilih.
  • 2. 10 atanapi 12 pasang sapatu kana masteron karton, atanapi sapertos syarat klien. 
Waktos prosés
  • Énggalan sareng Grosir: 1-20 dinten.                 
  • OEM atanapi urutan bulk khusus: gumantung kana kuantitas (biasana nyandak 40 dugi 60 dinten kerja.)
Pelabuhan Berangkat Xiamen Port, Cina
5022 (5)
5022 (6)

  • Saméméhna:
  • Teras: