pang anyarna kualitasna alus insole breathable lemes karét outsole lawon kasual luhur pikeun lalaki

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Tambahkeun desain runner vintage ka papakéan anjeun sareng siluét anu ikonik tina sneakers anyar.
Sapatu kasual nganggo kulit sintétis sareng uppers lawon anu dicitak dina siluet anu eces.
Kerah sareng létah empuk.
Lapisan lemes sareng insole busa anu tiasa dicabut nyadiakeun kanyamanan sadinten.
Panutupan renda tradisional.
Outsole karét awét.

Inpormasi Produk

Pasal Teuing: 5016
Ngaran produk: sapatu kualitas anyar kualitas prinited sapatu kasual
Bahan luhur: kulit sintétik, lawon sareng percetakan
Bahan lapisan: pu hip
Jenderal: lalaki
Ukuran: 41-46
Usum: usum panas, cinyusu, gugur sareng usum tiis
MOQ: 500 pasang unggal warna
OEM / ODM: nuhun
Logo: sakumaha syarat anjeun
Angkutan Pakét: kantong polos atanapi kotak anu anjeun pilih

Pembungkusan & Pangiriman

Ukuran pakét tunggal W34xL23xH12cm
Beurat Kasarangan 1 kg
Paket Tipe
  • 1. Sapasang sapatu kana kantong polos atanapi kotak anu anjeun pilih.
  • 2. 10 atanapi 12 pasang sapatu kana masteron karton, atanapi sapertos syarat klien. 
Waktos prosés
  • Énggalan sareng Grosir: 1-20 dinten.                 
  • OEM atanapi urutan bulk khusus: gumantung kana kuantitas (biasana nyandak 40 dugi 60 dinten kerja.)
Pelabuhan Berangkat Xiamen Port, Cina
5016 (3)
5016

  • Saméméhna:
  • Teras: