Panganyarna sapatu kasual anu fleksibel kanggo konstruksi lalaki ligthtweight pikeun sadaya dinten ngagem

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ieu sneaker kasual idéal pikeun ngagem sapopoé.
Uppers bolong sareng tékstil.
Panutupan renda pikeun pas khusus.
Lapisan lapisan tekstil.
Ngambekan, ditarik.
Énténg éntri énténg énténg.

Inpormasi Produk

Pasal Teuing: 5005
Ngaran produk: sapatu cukuran anu cocog cushioned sapatu pikeun lalaki
Bahan luhur: sapi suede
Bahan lapisan: tékstil
Jenderal: lalaki
Ukuran: 41-46
Usum: usum panas, cinyusu
MOQ: 500 pasang unggal warna
OEM / ODM: nuhun
Logo: sakumaha syarat anjeun

Pembungkusan & Pangiriman

Ukuran pakét tunggal W34xL23xH12cm
Beurat Kasarangan 1 kg
Paket Tipe
  • 1. Sapasang sapatu kana kantong polos atanapi kotak anu anjeun pilih.
  • 2. 10 atanapi 12 pasang sapatu kana masteron karton, atanapi sapertos syarat klien. 
Waktos prosés
  • Énggalan sareng Grosir: 1-20 dinten.                 
  • OEM atanapi urutan bulk khusus: gumantung kana kuantitas (biasana nyandak 40 dugi 60 dinten kerja.)
Pelabuhan Berangkat Xiamen Port, Cina
5005 (1)
5005 (2)

  • Saméméhna:
  • Teras: