Penjual top Amazon sapatu custom bodas sapatu sneaker dicitak sapatu yeezy hideung pikeun lalaki

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Ragrag kana rutin rutin latihan poean sareng palatihan tukang jasmani.
Bolong sareng flyknit luhur sareng pola quilted pikeun breathability.
Panutupan renda tradisional kalayan tali keuneung anu dikonci pikeun ngajaga sadaya suku dina tempat salami latihan hébat sareng sesi beurat gratis.
Létah sareng kerah.
Pangwangunan Bootie sareng tarik tab dina keuneung pikeun raos gancang sareng gampang pas.
Lapisan bolong ambekan sareng insole cushioned.
Foam midsole nyayogikeun rasa alami.
Karét outsole nganggo alur fleksibel sareng corak urat pikeun rupa-rupa permukaan anu sampurna pikeun leumpang sadina.

Inpormasi Produk

Pasal Teuing: 5029
Ngaran produk: percetakan fashion ngajual sapatu yeezy pikeun lalaki
Bahan luhur: ngapung tékstil nyulam sareng percetakan
Bahan lapisan: bolong
Jenderal: lalaki
Ukuran: 41-46
Usum: usum panas sareng spring
MOQ: 500 pasang unggal warna
OEM / ODM: nuhun
Logo: sakumaha syarat anjeun

Pembungkusan & Pangiriman

Ukuran pakét tunggal W34xL23xH12cm
Beurat Kasarangan 1 kg
Paket Tipe
  • 1. Sapasang sapatu kana kantong polos atanapi kotak anu anjeun pilih.
  • 2. 10 atanapi 12 pasang sapatu kana masteron karton, atanapi sapertos syarat klien. 
Waktos prosés
  • Énggalan sareng Grosir: 1-20 dinten.                 
  • OEM atanapi urutan bulk khusus: gumantung kana kuantitas (biasana nyandak 40 dugi 60 dinten kerja.)
Pelabuhan Berangkat Xiamen Port, Cina
5029 (2)
5029 (1)
5029 (3)

  • Saméméhna:
  • Teras: