Disaluyukeun sapatu sapatu mirah liar sapatu sapatu klasik olahraga

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Produk Tag

Pikeun enteng, pagelaran di pengadilan anu henteu berkorban daya tahan anjeun peryogi pikeun latihan éksténsif sareng kompetisi.
Sneit Knit nyiptakeun kakuatan tahan tinggi anu ngajaga pagelaran ringan, terpercaya.
Panutupan renda.
Sockliner tékstil alus.
Insole busa dibenerkeun.
Midsole polyurethane full-panjang nyayogikeun rebound tahan banting pikeun cushioning responsif.
Karét outsole nawiskeun utami dina daya tahan tinggi.

Inpormasi Produk

Pasal Teuing: 5027
Ngaran produk: sapatu olahraga ngaropéa anu murah kalayan dorongan dampal suku
Bahan luhur: 3D lawon ngapung-kintted
Jenderal: awéwé, lalaki
Ukuran: 36-40, 41-46
Usum: usum panas sareng spring
MOQ: 500 pasang unggal warna
OEM / ODM: nuhun
Angkutan Pakét: kantong polos atanapi kotak anu anjeun pilih

Pembungkusan & Pangiriman

Ukuran pakét tunggal W34xL23xH12cm
Beurat Kasarangan 1 kg
Paket Tipe
  • 1. Sapasang sapatu kana kantong polos atanapi kotak anu anjeun pilih.
  • 2. 10 atanapi 12 pasang sapatu kana masteron karton, atanapi sapertos syarat klien. 
Waktos prosés
  • Énggalan sareng Grosir: 1-20 dinten.
  • OEM atanapi urutan bulk khusus: gumantung kana kuantitas (biasana nyandak 40 dugi 60 dinten kerja.)
Pelabuhan Berangkat Xiamen Port, Cina
5027 (1)
5027 (3)
5027 (2)

  • Saméméhna:
  • Teras: