Tentang Kami

Tentang Kami

Urang ngalakukeun hal-hal anu béda, sareng yén urang resep!

Profil Perusahaan

11

Didirikeun taun 2010, perusahaan urang produsén sapatu alas profésional. Perusahaan kami aya di kota Quanzhou, propinsi Fujian. Ti dieu kami nyayogikeun P&P, Produksi, Logistik, Pembelian sareng Tarosan Pangrojong Taruhan. Kami ngagaduhan tim sales profésional pikeun nyayogikeun layanan anu pinuh sareng sublimated, anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun desain naon anu anjeun pikahoyong sareng ngahasilkeun sapatu anu dipikahoyong.
Kamampuhan Manufaktur: 2.5-3 juta pasang sapatu unggal taun
Omzét taunan: langkung ti $ 20 juta sareng teras ningkat
Galur Produksi: 3
Pasar Utama: Amérika Kalér, Eropa, Amérika Kidul, Jepang
Produk utama: sapatu olahraga, sapatu kasual, sapatu luar sareng sapatu.
Konsumén Key: Skechers, Diadora, Gola, Kappa, jsb. 

Naha Pilih Kami

Urang ngadamel sapatu anu kami palanggan kahayang. Kami terang pasar, ngiringan kamajuan caket sareng tiasa ngabales tren anyar gancang. 

Unggal sapatu dimimitian dina papan gambar desainer. Rarancang sareng conto anu relevan teras dijantenkeun. Produksi dimimitian sakali sadayana rinci pikeun sarat pikeun nasabah. Seueur nasabah anu parantos ngagaduhan labélna sorangan ku cara kieu. Dupi anjeun badé turutan di sampéan?

12
13
14

Sapatu kami dilakukeun pikeun kauntungan Anjeun

Ku ngahijikeun kakuatan sareng urang, anjeun ngagaduhan mitra anu tiasa ngabantosan anjeun ngahontal kamampuan tinggi tina penjualan sapatu. Salaku conto, perusahaan dina industri busana anu henteu gaduh sapatu dina jarakna, tapi anu mikawanoh kasempetan. Aranjeunna ngadeukeutan kami kanggo saran sareng inpormasi pikeun meunangkeun wawasan pikeun pilihan, ngamungkinkeun aranjeunna ngaléngkah ka dunya anyar sapatu ieu anu siap. Dina pangalaman urang - dina seueur kasus, éta léngkah-léngkah anu mimiti awaskeun kana hubungan bisnis jangka panjang dumasar kana silih percaya, pangalaman sareng kalenturan.

Ngalaman 10 taun Ngalaman Dina sapatu Ngaji sareng Pabaran.

Kami parantos ngahasilkeun sareng ngekspor sapatu saprak2010. Ti saprak éta, jutaan pasangan mendakan jalan pikeun lalaki, awéwé sareng murangkalih di sakumna dunya. Kami ngadamel sapatu dina gaya naon waé, warna sareng desain anu dipikahoyong ku palanggan. Produk urang anu ramah lingkungan sareng tiasa matuh REACH, CISIA sareng ujian anu sanésna pamundut ti nasabah.

sertipikat

c1

c1