Didirikeun taun 2010, perusahaan urang produsén sapatu alas profésional. Perusahaan kami aya di kota Quanzhou, propinsi Fujian. Ti dieu kami nyayogikeun P&P, Produksi, Logistik, Pembelian sareng Tarosan Pangrojong Taruhan. Kami ngagaduhan tim sales profésional pikeun nyayogikeun layanan anu pinuh sareng sublimated, anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun desain naon waé anu anjeun pikahoyong sareng ngahasilkeun sapatu anu anjeun pikahoyong.

maca deui